Boetseer cursus
bij studio ‘De Kleikop’.

Schrijf je in voor een cursus van 10 lessen en ontdek de veelzijdigheid van keramiek, of je nu een beginnende of gevorderde keramist bent. 

Wat mag je verwachten

De lessen worden gegeven op je eigen niveau, of je nu beginnend of gevorderd keramist bent. Je mag alles uitproberen, of dit nu handvormen, portret boetseren of een vrije interpretatie is. Heb je iets in je hoofd wat je graag wilt maken, samen kijken we ernaar en bespreken we hoe je het beste aan de slag kan gaan. Je werkt uit eigen verbeelding, of je gebruikt voorbeelden ter inspiratie.

De cursus is met een klein groepje mensen, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.  


Handvormen

Verschillende technieken staan hierbij centraal, zoals opbouwen met ringen, met platen klei werken of holle en bolle vormen maken. Denk hierbij aan het maken van schaaltjes, kandelaars, kopjes.. Werken met gipsen mallen behoort ook tot de mogelijkheden. 

Boetseren ‘model, portret of dier’

Hou je meer van boetseren, bijvoorbeeld model- of portret boetseren of liever een vrije interpretatie, ook dit behoort tot de mogelijkheden. Ik leer je de juiste techniek toe te passen en de vele mogelijkheden van werken met klei.

Wanneer

Er zijn 4 verschillende tijdsblokken om uit te kiezen. Kies je voor Blok 1, dan zijn al je lessen op Woensdag ochtend, 10 weken aan een stuk. Je mag binnen de cursusperiode jouw les 2 verzetten/inhalen, ook in een ander blok.

  • Blok 1 Woensdag 10.00 - 12.30
  • Blok 2 Woensdag 13.30 – 16.00
  • Blok 3 Donderdag 10.00 – 12.30
  • Blok 4 Donderdag 13.30 -16.00Kosten
De cursus bestaat uit 10 lessen en kost € 350,00. Prijs is inclusief klei en gebruik van benodigdheden. Voor de stookkosten reken ik een kostprijs dekkend bedrag achteraf.
Koffie en thee onbeperkt.


Locatie

Steenpad 11, Willemstad 

De cursus vindt plaats op een locatie die met zorg is ingericht speciaal voor deze cursus.

Voor meer informatie & inschrijving

marian_100@msn.com of 0630593040