Boetseer cursus
bij studio ‘De Kleikop’ in Willemstad.


Nu ook een cursus van 5 lessen, of neem een enkele les.
Schrijf je in voor een cursus van 1, 5 of 10 lessen en ontdek de veelzijdigheid van keramiek, of je nu een beginnende of gevorderde keramist bent. 

Wat mag je verwachten

De lessen worden gegeven op je eigen niveau, of je nu beginnend of gevorderd keramist bent. Je mag alles uitproberen, of dit nu handvormen, portret boetseren of een vrije interpretatie is. Heb je iets in je hoofd wat je graag wilt maken, samen kijken we ernaar en bespreken we hoe je het beste aan de slag kan gaan. Je werkt uit eigen verbeelding, of je gebruikt voorbeelden ter inspiratie.

De cursus is met een klein groepje mensen, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.  


Locatie

Steenpad 11, Willemstad


De cursus vindt plaats op een locatie die met zorg is ingericht speciaal voor deze cursus.
Handvormen

Verschillende technieken staan hierbij centraal, zoals opbouwen met ringen, met platen klei werken of holle en bolle vormen maken. Denk hierbij aan het maken van schaaltjes, kandelaars, kopjes.. Werken met gipsen mallen behoort ook tot de mogelijkheden. 

Boetseren ‘model, portret of dier’

Hou je meer van boetseren, bijvoorbeeld model- of portret boetseren of liever een vrije interpretatie, ook dit behoort tot de mogelijkheden. Ik leer je de juiste techniek toe te passen en de vele mogelijkheden van werken met klei.

Wanneer

Er zijn 4 verschillende tijdsblokken om uit te kiezen. Kies je voor Blok 1, dan zijn al je lessen op Woensdag ochtend, voor 10 lessen, 10 weken aan een stuk (5 lessen 5 weken aan een stuk). Je mag binnen de cursusperiode jouw les 2 verzetten/inhalen, ook in een ander blok. Ben je met meer dan 3 mensen, en wil je liever een andere dag komen? Dat is bespreekbaar.

  • Blok 1 Woensdag 10.00 - 12.30
  • Blok 2 Woensdag 13.30 – 16.00
  • Blok 3 Donderdag 10.00 – 12.30
  • Blok 4 Donderdag 13.30 -16.00


Kosten
Losse les 45,-
Cursus van 5 lessen 175,-
Cursus van 10 lessen 350,-

Prijs is inclusief klei en gebruik van benodigdheden. Voor de stookkosten reken ik een kostprijs dekkend bedrag achteraf. Koffie, thee (en koekjes) onbeperkt natuurlijk.Voor meer informatie & inschrijving

marian_100@msn.com of 0630593040

Vergeet niet mijn Instagram account @mariannereek te volgen om te zien wat andere cursisten (en ikzelf) boetseren.